Stig Gerdes til Kræftens Bekæmpelse: jeres undersøgelse af HPV-vaccine er kriminel

Praktiserende læge Stig Gerdes tilbyder at vaccinere 300 frivillige repræsentanter fra Statens Serum Institut, Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsministeriet med direktør Søren Brostrøm, administerende chef Iben Holten, minister Sophie Løhde og professor og overlæge Susanne Krüger Kjær i spidsen - for at gøre undersøgelsen mindre kriminel og samtidig undgå snyd med "de små stik"

 

(Se May Days kommentar nederst)

Fredericia d. 03.06.2016

Kræftens Bekæmpelses nye undersøgelse er kriminel

Kræftens Bekæmpelse er gået ind i en stor europæisk undersøgelse, hvor 300 danske kvinder i alderen 30-45 år skal indgå i en ny undersøgelse af HPV vaccinen til voksne kvinder.

Med den viden der er om HPV vaccinens alvorlige bivirkninger, er det at vaccinere en kriminel handling på linje med at forbyde arbejdere på Siemens og Vestas at tage beskyttelsesdragter på, når de skal arbejde med plast/epoxy.

Producenten Merck har beskrevet over 45 bivirkninger ved HPV vaccinen og oplyser, at den ikke virker på kvinder over 26 år, og at sandsynligheden for at få celleforandringer er forhøjet med 40 %, hvis man har HPV i kroppen, når man bliver vaccineret.

Det er dobbeltmoralsk af Kræftens Bekæmpelse at indgå i en sådan undersøgelse, når de samtidig har givet 4 mio. kr. til forskning i HPV vaccinens bivirkninger. Alle ved at vacciner kan give bivirkninger, og at HPV vaccinen giver hundredefold flere end de øvrige vacciner i børnevaccinationsprogrammet.

Professor, Overlæge Susanne Krüger Kjær er ekspert i HPV og står i spidsen for den danske undersøgelse. Det er bekymrende, at hun er udnævnt til ekspert i HPV, når hun ikke kender bivirkningerne ved vaccinen.

Der skal gives tre doser i undersøgelsen mod 2 i vaccinationsprogrammet. Yderligere følges deltagerne kun et halvt år efter sidste vaccination, det er ikke længe nok!

For at gøre undersøgelsen mindre kriminel, vil jeg foreslå at de 300 forsøgspersoner, der skal indgå i det danske projekt, udvælges fra Statens Seruminstitut, Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Sundhedsministeriet med Søren Brostrøm, Sophie Løhde, Iben Holten og Susanne Krüger Kjær i spidsen.

Jeg vil personlig vaccinere dem, for at sikre at der ikke bliver snydt!

Venlig hilsen
Stig Gerdes
Formand for Borgerretsbevægelsen
og Praktiserende Læge

Læs mere om undersøgelsen hos Ritzau her


May Days kommentar til brevet fra Stig Gerdes:

May Day finder det problematisk, at man vil lave en HPV-undersøgelse på voksne kvinder, der er over den alder, hvor vaccinen overhovedet virker (26 år). Hvad skulle formålet være? 

Vi finder det også bekymrende, at man endnu engang ikke tager højde for og anerkender de bivirkninger, andre har fået. Selvom vaccinen ikke virker på kvinderne i undersøgelsen, kan de alligevel være i farezonen for bivirkningerne. Det er uetisk at udsætte raske folk for så stort et eksperiment, når man har de fortilfælde, som man har. Og hvordan bliver forsøgspersonerne informeret? Hvordan forholder forsøget sig til Helsinki-deklarationen vedrørende forsøg på mennesker? Informeret samtykke?

Vi forstår, at Stig Gerdes' tilbud om at vaccinere de udvalgte øvrighedspersoner handler om en mistillid til undersøgelsens lødighed, hvis der reelt er tale om en påtaget opbakning til vaccineforsøget og ikke en oprigtig tro på projektet fra de involverede myndighedspersoner. Det er jo før set, at repræsentanter fra myndighederne har haft både en professionel holdning til en vaccine og samtidig fravalgt den for sig selv og egen familie.

 

 

Ultimate Web A/S