Sådan bliver du medlem af May Day

Som medlem af May Day kan du være med til at sikre borgernes frihedsrettigheder og fri vidensformidling inden for sundhedsområdet.

Dit medlemskontingent anvendes til oplysningsarbejde og til at afholde arrangementer i det meste af landet. 

Du modtager samtidig vores nyhedsbrev hver måned. Du kan til enhver tid selv afmelde det.


Vi søger hele tiden engagerede og initiativrige personer til alle de praktiske opgaver, der følger med at drive et oplysningsforbund som May Day. Så ønsker du at bidrage ud over, hvad kontingentet gør muligt, så henvend dig trygt til bestyrelsen. Du får også mulighed for at tilkendegive dette på indmeldelsesformularen på næste side.

Det er frivilligt, om du vil udfylde den nederste del af skemaet med interesser og aktivitetsniveau. Den personlige frihed står over vores ønske om at kende vores medlemmers preferencer. 

Nederst på skemaet bliver du bedt om at indtaste en lille tekst eller nogle tal på et billede. Dette er for at sikre, vi ikke bliver bombarderet med indmeldelser fra søgemaskiner og robotter på nettet. Tak for din forståelse for denne lille sikkerhedsanordning.

Når du har indtastet dine data og klikker på INDMELD får du mulighed for at betale dit kontingent på flere forskellige måder. 

Du vælger den mulighed, der passer dig bedst; Dankort, Visa, Mastercard, PayPal, FI-Kort eller bankoverførsel.

 

 

Klik videre her for indmeldelse

 

Når medlemskabet skal fornys kontakter vi dig på den mail-adresse, du angav i registreringsformularen.

Studerende / Pensionister: 100 kr / årligt

Almindeligt medlemskab: 200 kr / årligt

Firmamedlemskab: 500 kr / årligt

 

Ønsker du at støtte May Day økonomisk uden at blive medlem kan du indbetale et beløb til vores konto i Fælleskassen:Reg.nr.:  8411 Kontonr.: 4152489


Du kan til enhver tid opsige eller annullere dit medlemskab ved at sende en mail til cr(@)mayday-info.dk

Ultimate Web A/S